Tävling för dig som bokar möten

Grattis Arja Kants som tog hem vinsten i denna weekendtävling där vinnaren fick en relaxweekend för två personer på Körunda Golf & Konferenshotell.

Under tiden 1 okt till 30 nov kunde du vara med och rösta fram just din hemsidesfavorit i mötesbranschen och ha samtidigt chansen att vinna en weekend! Här nedan kan du läsa om vinsten.

Bokar du konferenser och möten? Då har du säkert sett någon snygg och funktionell hemsida bland Sveriges mötesanläggningar som du skulle vilja nominera till Årets Ametist.

En Bara-vara-weekend för två på Körunda

Bara-vara-weekend på Körunda
Ibland får man en känsla av trötthet och utmattning… Låt en weekend på Körunda Golf och Konferenshotell ändra på det och låt kropp och själ få återhämta sig i deras natursköna miljö. Njut på landet men nära city. Kropp & själ sätts i fokus. Sjunk in i en känsla av välbehag i Körundas relaxavdelning. Det är du värd.

Loungen är ljus och öppen och du stiger enkelt ner i jacuzzin. Ångbastun är ett par steg bort. Vanliga bastun med isdusch samt dusch med ombyte finns strax intill. På rummet väntar, förutom badrock och tofflor, ett eget spa-kit för en extra skön och avkopplande stund i relaxen. I paketet ingår: 4-rätters middag, entré till relaxen, lån av badrock & tofflor, högklassigt boende och en härlig frukostbuffé. Välkommen!

Fem hemsidor väljs ut

Alla röster sammanställs och de fem hemsidor som fått flest röster blir nominerade till utmärkelsen. I slutet av februari utser vi vinnaren bland alla som varit med och röstat. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.