Finalister Årets Ametist 2016

Här är de fem hemsidesbidrag som gick till final år 2016!

Bomans Hotell – www.bomans.se

Byrå: Klöver Dam
www.bomans.se
JURYNS FINALISTOMDÖME FÖR BOMANS HOTELL:
En personlig och vacker sida som inspirerar. Den förmedlar anläggningens själ med beskrivande bilder och roliga texter. Lätt att navigera, bra information och unika inslag som skapar nyfikenhet och förväntan. Bra nyheter och hög medverkan på sociala medier ger en än mer personlig känsla.

Djurönäset – www.djuronaset.com

Byrå: Jajja Media Group
www.djuronaset.com
JURYNS FINALISTOMDÖME FÖR DJURÖNÄSET:
Hemsidan lockar med sin vackra skärgårdsmiljö. Möjligheterna av att ha allt från dagkonferenser till kongresser visas tydligt. Det finns också färdiga paketförslag beroende på budget, och en tydlig call-to-action vid varje erbjudande. En av få sidor som berättar hur många som får plats i lokalerna om man möblerar i öar, vilket är ett klart plus.

Runö Möten & Events – www.runo.se/konferens

Byrå: Tankbar
www.runo.se/konferens
JURYNS FINALISTOMDÖME FÖR RUNÖ:
Aktuellt, inbjudande och späckat med nyttig information som ligger på rätt ställe. En webbplats som presenterar allt man kan behöva veta om anläggningen på ett lättnavigerat och personligt sätt. Något som inte är lätt när man har mycket att berätta.

Rönneberga Konferens – www.ronneberga.se

Byrå: Jajja Media Group
www.ronneberga.se
JURYNS FINALISTOMDÖME FÖR RÖNNEBERGA:
En sida som sätter fokus på kreativa möten av olika slag. Bilderna inspirerar till att vilja veta mer om anläggningen och de aktiviteter som kan genomföras på plats. Genom att tydligt visa huvudmenyer med underrubriker blir sidan lättnavigerad och enkelt få en helhetsbild av erbjudanden och möjligheter på plats. Ett extra plus för att de lyfter kundreferenser där det är lätt att hitta dem.

Hotel Tylösand – www.tylosand.se

Byrå: Cityweb
www.tylosand.se
JURYNS FINALISTOMDÖME FÖR HOTEL TYLÖSAND:
En inbjudande, modern, tydlig och lättnavigerad sajt med personlighet som lockar till kreativa möten. Sajten genomsyras av snygga bilder som väcker besökarens intresse och nyfikenhet för en lyckad vistelse.

Vill du ha snabb och fortlöpande information följer du Årets Ametist på Twitter. Egna inlägg om utmärkelsen märker du upp med #ametisten.